Oikeustiede.com opetus

Opetus valmennuskurssilla

Oikeustiede.com valmennuskurssit ovat erikoistuneet tarjoamaan verkko-opetusta oikeustieteelliseen valintakokeeseen ja oikeustieteellisessä opiskeluun valmistautumiseen.

Kurssit on suunniteltu alusta lähtien verkkokursseiksi. Kurssimateriaali ei vaadi opetuksen seuraamista, että materiaalin voi ymmärtää.

Miksi valitsisit Oikeustiede.com valmennuskurssit?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sisällys

Valmennuskurssi
Valmennuskurssi

Valmennuskurssi

Oikeustiede.comin valmennuskurssit on suunniteltu alusta lähtien 100 %:sti verkkokursseiksi. Opetusmetodeissa on hyödynnetty nykyaikaisen oppimisalustan tarjoamia mahdollisuuksia oppimisen tukena.

Oikeustieteellisen valintakoekirjat on kirjoitettu sekaviksi, jotta ne tuottaisivat lukijalle haasteita. Monimutkaisia oikeustieteellisiä teorioita saatetaan kirjoissa sivuta, mutta niiden osaamista ei edellytetä. Tällaiset pintapuoliset maininnat voivat herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

Valintakoekirjoja opeteltaessa on keskeistä, ettei mihinkään yksittäiseen asiaan takerru liikaa. Valintakokeessa kysytään valintakoekirjojen asioita. Kirjojen ulkopuolisesta tiedossa ei ole merkittävää hyötyä valintakokeessa, vaikka joskus kysymykset tuntuvat venyvän valintakoekirjallisuuden ulkopuolelle.

Valintakoekirjallisuutta opettavalle juristille valintakoekirjallisuuden opettamisesta ei tee vaikeaksi kirjan asiasisältö, vaan valintakoekirjallisuuden mukainen opetus.

Juristille on paljon helpompaa opettaa yksityisoikeudesta yleisellä tasolla kuin valintakoekirjoittajan näkemyksiä yksityisoikeudesta.