Oikeustieteelliseen hakijat

Liity yhteisöön!

Oikeustiede.com ylläpitää kahta erilaista yhteisöä oikeustieteelliseen hakeville. Facebookissa Oikeustieteelliseen hakijat -yhteisö kokoaa yhteen yli 350 oikeustieteelliseen hakemisesta kiinnostunutta. Varsinainen kurssiyhteisö on tarkoitettu puolestaan vain Oikeustiede.comin kurssilaisille.

 

Miksi liittyisit yhteisöön?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sisällys

Valmennuskurssi
Valmennuskurssi

Oikeustieteelliseen hakijat -yhteisö

Hakeminen oikeustieteelliseen yhdistää Oikeustieteelliseen hakijat -yhteisön jäseniä. Yhteisöön liittyminen on maksutonta, ja keskustelu yhteisössä on hyvin tapojen rajoissa suhteellisen vapaata. Tarkoitus on enemmän tsempata kuin mollata.

Toisilta hakijoilta ja aiemmin oikeustieteelliseen hakeneilta voi saada arvokkaita vinkkejä hakukevääseen tai vaihtoehtoisiin tapoihin päästä oikeustieteelliseen.

Löydät Oikeustieteelliseen hakijat yhteisön Facebookista. (Ylläpidollinen haaste on estää bottien liittyminen ryhmään. Jos sinua ei hyväksytä ryhmään, laittaisitko viestiä asiasta Niko Puraselle.)

Oikeustiede.com kurssiyhteisö

Oikeustiede.comin valmennuskurssille osallistujat pääsevät vain kurssilaisille tarkoitettuun kurssiyhteisöön, jossa voi kysyä haastavista tehtävistä ja oppia samalla muilta. Kurssiyhteisössä päivystää aktiivisesti valmentaja.

Yhteisössä on helppo kontaktoida muita kurssilaisia. Toisille jäsenille voi lähettää yksityisviestejä. Halutessaan alustalle voi perustaa oman opintopiirin, jossa voi sopia esimerkiksi tehtävien vertaisarvioinneista toisten kurssilaisten kanssa.