Liity yhteisöön! Keskustele kanssahakijoiden ja valmentajan kanssa

Oikeustiede.com ylläpitää kahta erilaista yhteisöä oikeustieteelliseen hakeville. Facebookissa Oikeustieteelliseen hakijat -yhteisö kokoaa yhteen yli 300 oikeustieteelliseen hakemisesta kiinnostunutta. Varsinainen kurssiyhteisö on tarkoitettu puolestaan vain Oikeustiede.comin kurssilaisille. 

Oikeustieteelliseen hakijat -yhteisö

Hakeminen oikeustieteelliseen yhdistää Oikeustieteelliseen hakijat -yhteisön jäseniä. Yhteisöön liittyminen on maksutonta, ja keskustelu yhteisössä on hyvin tapojen rajoissa suhteellisen vapaata. Tarkoitus on enemmän tsempata kuin mollata.

Toisilta hakijoilta ja aiemmin oikeustieteelliseen hakeneilta voi saada arvoikkaita vinkkejä hakukevääseen tai vaihtoehtoisiin tapoihin päästä oikeustieteelliseen.

Löydät Oikeustieteelliseen hakijat yhteisön Facebookista. (Ylläpidollinen haaste on estää bottien liittyminen ryhmään. Jos sinua ei hyväksytä ryhmään, laittaisitko viestiä asiasta Niko Puraselle.)

Oikeustieteelliseen hakijat
Oikeustiede.com kurssiyhteisö

 Oikeustiede.com kurssiyhteisö

Oikeustiede.comin valmennuskurssille osallistujat pääsevät vain kurssilaisille tarkoitettuun kurssiyhteisöön, jossa voi kysyä haastavista tehtävistä ja oppia samalla muilta. Kurssiyhteisössä päivystää aktiivisesti valmentaja.