Tilausehdot

Päivitetty 25.4.2022

Kurssijärjestäjä

Yritys:

Oikeustiede.com on Lekantti Oy:n omistama verkkopalvelu. Kurssin järjestämisestä vastaa Lekantti Oy (y-tunnus: 3108056-8).

Käynti- ja postiosoite:

Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki.

Puhelin:

0400864825

Sähköposti:

[email protected] 

Asiakaspalvelu:

Voit olla yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta aamusta iltaan.

Maksaminen

Maksunvälittäjä

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visman verkkopalvelun kautta. Tiliotteella ja laskulla maksunsaajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy, mutta kauppa syntyy sinun ja Lekantti Oy:n välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta
Verkkosivu: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksamisen turvallisuus

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Maksutavat

Debit- tai luottokortti

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla.

Lompakkopalvelut

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Voit maksaa Pivolla. Voit tutustua Pivon käyttöehtoihin: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Masterpass: Voit maksaa Masterpass-lompakollasi.

Lasku

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Toimitus

Käyttäjätunnukset

Järjestelmä luo tilauksen yhteydessä käyttäjätilin valitsemallesi käyttäjätunnukselle. Saat onnistuneen maksun jälkeen viestin, joka sisältää salasanan palveluun.

Kurssin sisällön toimitus

Toimitamme kurssin sisällön vaiheittain kurssialustalle. Koko sisältö on käytössä viimeistään päivää ennen kurssin päättymistä. Kurssi toimitetaan vain digitaalisessa muodossa.

Käyttöoikeus

Henkilökohtainen käyttöoikeus

Kurssi on tarkoitettu vain kurssille ilmoittautuneen käyttöön. Käyttäjätunnuksia tai materiaalia ei saa jakaa tai muulla tavalla saattaa muiden saataville. Vastaat siitä, että säilytät käyttäjätunnusta huolellisesti.

Käyttöoikeuden voimassaolo

Käyttöoikeuden päättymispäivä on ilmoitettu kurssikuvauksessa.

Väärinkäytökset

Väärinkäytökset johtavat käyttäjätilin sulkemiseen välittömästi ja korvausvastuuseen.

Peruuttamisoikeus

Lakisääteinen peruuttamisoikeus

Kuluttajana voit lähtökohtaisesti peruuttaa verkkokaupan kautta tehdyn tilauksen. Määräaika tilauksen peruuttamiseen päättyy 14 vuorokauden kuluttua tilauksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden rajoitukset

Verkkokurssit ovat digitaalisia tuotteita, joiden osalta peruuttamisoikeus on rajoitettu. Verkkokurssi katsotaan otetuksi pyynnöstäsi käyttöön, kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa kurssialustalle. Peruuttaessasi kurssin olet velvollinen maksamaan jo toimitetusta sisällöstä kohtuullinen korvaus.

Palveluiden osalta peruutusoikeutta ei ole, jos olet pyytänyt palvelun toteuttamista ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisoikeuden käyttäminen

Ennen peruuttamisoikeuden päättymistä voit peruuttaa tilauksen käyttämällä oikeusministeriön laatimaa lomaketta tai  sähköistä peruutuslomaketta.

Rahojen palautus

Peruutustilanteissa saat rahat takaisin samalla maksutavalla, jolla olet maksanut tilauksen.

Takuu

Lakisääteisen peruuttamisoikeuden puuttumisesta huolimatta kurssiin voi sisältyä tyytyväisyystakuu. Takuuehdot löytyvät kurssikuvauksen yhteydestä. Takuu ei rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi kuluttajana.

Palvelun laatu

Kurssin sisällön ennakkotiedot

Pyrimme kurssin järjestäjänä siihen, että kurssi vastaa mahdollisimman hyvin kurssikuvausta. Valmennusta voi olla tarpeen mukauttaa vastaamaan paremmin valintakokeen vaatimuksia, jolloin kurssikuvauksesta voidaan joutua poikkeamaan.

Käyttökatkot

Palvelussa voi olla lyhyitä käyttökatkoja sivuston huoltojen yhteydessä. Tiedotamme tiedosta olevista käyttökatkoista ennakolta.

Käyttötarkoitus

Materiaali toimitetaan oppimateriaaliksi, eikä materiaali muodosta oikeudellisia neuvoja. Mahdolliset virheet materiaalissa oikaistaan tuomalla virheet esiin.

Palvelun laadun poikkeamat

Jos katsot, että kurssi ei vastaa sovittua, reklamoi rohkeasti asiasta.

Erimielisyydet

Toimimme Suomen lain mukaisesti.

Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan.

  1. Neuvottele kanssamme.

Ole yhteydessä tilaukseen liittyvissä ongelmissa asiakaspalveluumme. Pyrimme löytämään ratkaisun kaikkiin ongelmatilanteisiin.

  1. Voit olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

Mikäli et ole tyytyväinen ehdottamaamme ratkaisuun, voit kääntyä maksuttoman kuluttajaneuvonnan puoleen. Löydät kuluttajaneuvonnan yhteystiedot verkkosivulta www.kuluttajaneuvonta.fi.

  1. Voit viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Kuluttajana voit saattaa kaikki näitä toimitusehtoja koskevat erimielisyydet maksuttomaan kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsittelyyn.

+ Sinulla on mahdollisuus käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia.

Löydät riidanratkaisufoorumin osoitteesta https://ec.europa.eu/odr. Voit käyttää seuraavaa sähköpostiosoitettamme foorumissa: [email protected]

  1. Erimielisyydet voidaan ratkaista kotipaikkasi käräjäoikeudessa.

Sinulla on kuluttajana oikeus saattaa asia kotipaikkasi käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Voit saattaa asian myös Helsingin käräjäoikeuden ratkaistavaksi.

Ylivoimainen este

Kurssin peruuntuminen ylivoimaisen esteen johdosta

Kurssi voidaan perua ylivoimaisen esteen johdosta. Ylivoimaiseksi esteeksi voidaan katsoa muun muassa viranomaisen määräys, että valintakoetta ei pystytä järjestämään, valintakoemenettelyä muutetaan olennaisesti tai kurssijärjestäjän kohtaama voittamaton vaikeus.

Jos kurssi joudutaan perumaan kokonaan, saat rahasi takaisin.