Käyttö- ja sopimusehdot

1. Käyttöehtojen soveltamisala

Näissä ehdoissa kuvataan Lekantti Oy:n (”Palveluntarjoaja”) Oikeustiede.com-verkkopalvelun (”Palvelu”) käyttöä sekä palvelun käyttötarkoitusta ja rajoituksia. Palvelun loppukäyttäjän (jäljempänä ”Käyttäjä”) on sitouduttava noudattamaan näitä käyttöehtoja käyttäessään Palvelua. Käyttöehtojen ohella osapuolten on noudatettava Suomen lakia ja hyvää tapaa.

Käyttäjällä tarkoitetaan kaikkia Palveluun rekisteröityneitä käyttäjiä.

Palvelun tarkempi sisältö (”Sisältö”) määräytyy tilauksen yhteydessä esitettyjen palvelukuvausten sekä erityisehtojen mukaisesti. Mikäli nämä Palvelun yleiset käyttöehdot ovat ristiriidassa erityisehtojen kanssa, sovelletaan ensisijaisesti erityisehtoja.

2. Palvelunkuvaus

Oikeustiede.com on verkkopohjainen palvelu, joka tarjoaa käyttäjille sähköisiä oppimateriaaleja ja koulutuksia sisältävän oppimisympäristön. Palvelussa Käyttäjä voi pitää yhteyttä toisiin käyttäjiin ja kouluttajiin yksityisviesteillä ja ryhmäjulkaisuilla, mikäli nämä ominaisuudet sisältyvät Käyttäjän tilaukseen.

Palvelu mahdollistaa kulloinkin julkaistun Käyttäjän tilaukseen kuuluvan oppimateriaalin lukemisen tai muun hyödyntämisen Käyttäjän omalla päätelaitteella. Käyttäjä voi myös tallentaa, ladata ja julkaista itse tuottamaansa sisältöä Palvelussa Palveluntarjoajan kulloinkin mahdollistamalla tavalla.

3. Tilauksen tekeminen

Verkkokaupasta Käyttäjä voi tilata käyttöoikeuden Sisältöön tai muun palvelun. Tuotetiedoissa on määritelty tarkemmin tilauksen Sisältö ja mahdolliset erityisehdot.

Tilaus toimitetaan Käyttäjälle tuotetiedoissa määriteltynä ajankohtana. Tilaus toimitetaan kuitenkin aikaisintaan peruuttamisajan päätyttyä, ellei Käyttäjä ole antanut suostumusta tilauksen toimittamiseen välittömästi ja näin luopumaan peruuttamisoikeudestaan.

Tilaus toimitetaan Käyttäjän käyttäjätilille. Mikäli asiakkaalla ei ole vielä käyttäjätiliä, tili luodaan automaattisesti tilauksen yhteydessä.

Onnistuneen maksun jälkeen Käyttäjä voi aktivoida tilauksen. Tilauksen maksanut Käyttäjä voi antaa ei-aktivoidun tilauksen lahjaksi toiselle henkilölle ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

4. Maksunvälittäjä

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy, mutta kauppa syntyy Käyttäjän ja Lekantti Oy:n välille. Lekantti Oy:n vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Visma Pay-palvelun kautta voi maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit).

  • Hyväksyttävät verkkomaksupainikkeet ovat: Nordea, Osuuspankki, Handelsbanken, Danske Bank, Pop Pankki, Säästöpankki, Aktia, Ålandsbanken, S-pankki ja Oma Säästöpankki.
  • Hyväksyttävät kortit verkkokaupassa ovat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard.
  • MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
  • Pivo (Pivon käyttöehdot: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/).
  • Masterpass
  • Siirto

Maksutavaksi voi valita Visma Pay-palvelun kautta myös laskun tai osamaksun. Saatavilla olevat laskut voivat vaihdella.

OP Lasku

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)

Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta
Verkkosivu: https://www.visma.fi/vismapay/

5. Tilauksen lakisääteinen peruuttamisoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta, ellei tilaussopimukseen sovellu alla mainittu peruuttamisoikeuden rajoitusperuste. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi Käyttäjän on ilmoitettava Palveluntarjoajalle päätöksestä peruuttaa tilaus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Käyttäjä voi käyttää peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että Käyttäjä lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisoikeutta ei ole, kun Käyttäjä on pyytänyt tilatun palvelun suoritusta ennen peruuttamisoikeuden päättymistä ja tilattu palvelu on kokonaan suoritettu. Käyttäjän on maksettava peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä tilauksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta Palveluntarjoajalle kohtuullinen korvaus.

Koulutuspalvelut luetaan vapaa-ajan palveluiksi, jolloin Käyttäjällä ei ole peruuttamisoikeutta, kun palvelu on sovittu suoritetavaksi määrättynä ajankohtana tai määrätyn ajan kuluessa. Tällöin korvaus on koko palvelusta sovittu hinta.

Digitaalisen sisällön osalta Käyttäjällä ei ole peruuttamisoikeutta sen jälkeen, kun tilatun sisällön toimittaminen on hänen suostumuksellaan sähköisesti aloitettu. Suostumus tilauksen toimittamiseen välittömästi voidaan pyytää tilauksen yhteydessä tai tilauksen voi aktivoida maksutapahtuman jälkeen.

Jos Käyttäjä peruuttaa tilauksen ehtojen mukaisesti, Palveluntarjoaja palauttaa tilauksen maksaneelle Käyttäjälle kaikki Käyttäjältä saamansa suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuaan.

Palveluntarjoaja suorittaa palautuksen sillä maksutavalla, jota tilauksen maksanut Käyttäjä on käyttänyt alkuperäisessä kaupassa, ellei hän ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että Käyttäjälle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Tilauksen peruuttamisen jälkeen Käyttäjän käyttäjätili voidaan sulkea välittömästi, jos Käyttäjällä ei ole muita aktiivisia tilauksia.

6. Sopimuksen syntyminen

Sopimus syntyy, kun Käyttäjä rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä hyväksyy nämä ehdot.

7. Kolmannen osapuolen palvelut

Palvelu sisältää linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivuille ja palveluihin, joiden hallinta ei ole Palveluntarjoajan vastuulla. Näiden palveluiden sisällöstä ja käytänteistä Palveluntarjoaja ei ole vastuussa.

8. Käyttäjän antamien tietojen oikeellisuus

Käyttäjän on annettava Palveluun rekisteröityessä oikeat ja ajantasaiset tiedot. Käyttäjän tulee päivittää muuttuneet tiedot Palvelun asetuksissa. Käyttäjän on tarkistettava tilausten yhteydessä, että hänen antamansa tiedot ovat oikein. Käyttäjän Palvelussa tekemät toimet välitetään Käyttäjän antamien tietojen perusteella. Käyttäjä on vastuussa siitä, että hänen antamansa tiedot ovat oikein. Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta tarkistaa tai täydentää Käyttäjän antamia tietoja.

9. Kirjautuminen palveluun

Palveluun voi kirjautua käyttäjätunnuksella ja salasanalla tai muulla Palvelutarjoajan hyväksymällä tunnistautumismenetelmällä. Yhteiskäytössä olevilla laitteilla Palvelusta on kirjauduttava ulos jokaisen istunnon päätteeksi. Henkilökohtaisiin laitteisiin Käyttäjä voi tallentaa kirjautumistiedot ja käyttää ”muista minut toimintoa”. Turvallisuussyistä Palvelu voi pyytää käyttäjää uudelleen kirjautumaan Palveluun 7–14 vuorokauden välein tai järjestelmän havaitessa kirjautumisen toiselta laitteelta. Palveluun on kirjauduttava myös uudelleen, jos Käyttäjä on tyhjentänyt evästeet. Uudelleen kirjautumispyyntö ilmestyy, kun Käyttäjä päivittää sivun. Käyttäjä on vastuussa mahdollisista tietojen menetyksestä, jotka johtuvat Käyttäjän istunnon vanhentumisesta ennen tietojen tallennusta. Suositeltavaa on uudelleen kirjautua Palveluun päivittäin.

10. Käyttäjätunnuksen käsittely

Palveluntarjoaja luovuttaa Käyttäjälle henkilökohtaiset käyttäjätunnukset Palveluun rekisteröinnin yhteydessä. Käyttäjällä sitoutuu säilyttämään salasanaa huolellisesti ja olemaan luovuttamatta sitä kenellekään. Palveluntarjoaja ei ota koskaan yhteyttä Käyttäjään viestillä tai muilla menetelmillä kysyäkseen salasanaa. Palveluntarjoaja voi muuttaa Käyttäjän kirjautumistunnisteita tarvittaessa. Käyttäjä voi palauttaa unohtuneen salasanan sähköpostiosoitteen avulla täältä. Mikäli Käyttäjä epäilee salasanan päätyneen oikeudettomasti toisen tietoon, Käyttäjän tulee välittömästi vaihtaa salasana ja ilmoittaa asiasta Palveluntarjoajalle.

11. Käyttäjän ikä

Palveluun rekisteröityminen ja tilaaminen on sallittu vain yli 18 vuotta täyttäneille Käyttäjille, ellei Palveluntarjoajan kanssa ole muuta sovittu.

12. Haittaavan käytön kielto

Käyttäjä ei saa toimia sellaisella tavalla, jonka seurauksena Palvelu voi ylikuormittua, lakata toimimasta, vahingoittua, huonontua tai muuten aiheutuu ilmeistä haittaa Palveluntarjoajalle. Käyttäjän toiminta ei saa myöskään vaikuttaa haitallisesti toisen Käyttäjän Palvelun käyttöön.

13. Laitteiston vaatimukset

Palvelu vaatii toimiakseen nykyaikaisen selaimen, jossa on käytössä JavaScript ja evästeet. Palvelu toimii pääosin tietokoneilla ja mobiililaitteilla, mutta kaikkea Sisältöä ei ole optimoitu mobiililaitteille (esim. koealusta).

Ladattava Sisältö voi vaatia pdf-lukijan tai erikseen määritellyn ohjelmiston toimiakseen. Palvelun sujuva käyttäminen vaatii nopean (yli 100 mbps) internet-yhteyden. Käyttäjä vastaa itse tarvittavien yhteyksien, ohjelmistojen ja laitteiden hankinnasta, suojaamisesta ja toimivuudesta.

14. Palvelun huoltaminen ja keskeytykset

Palveluntarjoajalla on oikeus tilapäisesti sulkea Palvelu tai sen osa, jos se on Palvelun huoltamiseksi tai muusta perustellusta syystä tarpeen. Palveluntarjoaja pyrkii toimimaan siten, että keskeytys jää mahdollisimman lyhytaikaiseksi ja siitä aiheutuu Käyttäjälle mahdollisimman vähän haittaa. Palveluntarjoaja tiedottaa laajemmista suunnitelluista keskeytyksistä etukäteen esimerkiksi Palvelun verkkosivuilla.

15. Käyttäjätilin poistaminen

Käyttäjä hyväksyy, että Palveluntarjoajalla on oikeus ilman hyvitys- tai korvausvelvollisuutta Käyttäjälle poistaa Käyttäjän käyttäjätili ja/tai sen sisältö käytöstä joko tilapäisesti tai pysyvästi, jos

a) Käyttäjä on käyttänyt Palvelua näiden Käyttöehtojen vastaisesti, eikä korjaa rikkomustaan viiden päivän kuluessa siitä, kun Palveluntarjoaja huomauttaa rikkomuksesta.

b) Käyttäjällä ei ole ollut aktiivisia tilauksia käyttäjätilillä kuuteen kuukauteen.

c) Palveluntarjoajalla on perusteltu syy epäillä, että Käyttäjän toimet voivat aiheuttaa vahinkoa, haittaa tai oikeudellisia seuraamuksia Käyttäjälle itselleen, muille käyttäjille, Palveluntarjoajalla tai muille palveluntarjoamiseen osallistuville.

d) Palveluntarjoajalla on lainsäädäntöön tai viranomaismääräykseen perustuva velvollisuus poistaa tili tai tilin sisältö.

Käyttäjä voi itse koska vaan poistaa käyttäjätilinsä ja ladata tietonsa Palvelun asetuksista. Aktiivisia tilauksia ei hyvitetä, eikä niitä voi siirtää.

16. Käyttöoikeus

Palveluntarjoaja myöntää Käyttäjälle oikeuden käyttää Palvelua näiden Käyttöehtojen mukaisesti edellyttäen, että Käyttäjä:

a) sitoutuu käyttämään Sisältöä vain henkilökohtaisessa tai ammatillisessa oppimistarkoituksessa, ellei Palveluntarjoaja ole antanut aineiston hyödyntämiseen muuta kirjallista lupaa.

b) käyttää Sisältöä vain Palvelussa kopioimatta tai muuten toisintamatta sitä Palvelusta, ellei Sisältö ole kirjallisesti merkitty ladattavaksi.

c) ei julkaise, jakele, välitä tai muuten saata yleisön saataviin Sisältöä tai myönnä Sisältöön lisenssejä tai muita oikeuksia ilman Palveluntarjoajan kirjallista lupaa.

d) ei lataa Palveluun tai julkaise Palvelussa mitään sellaista Käyttäjän luomaa sisältöä, joka loukkaa kolmannen osapuolen immateriaali- tai muita oikeuksia.

e) käyttää Palvelua ainoastaan laillisiin tarkoituksiin noudattaen haittaavan käytön kieltoa.

f) ei pyri poistamaan tai kiertämään Palveluun tai Sisältöön liittyviä teknisiä toimenpiteitä, joita ovat muun muassa kopiointisuojaus ja Käyttäjän yksilöivät tunnistetiedot Sisällössä.

Käyttöoikeus Sisältöön on voimassa tuotetiedoissa määritellyn määräajan. Mikäli määräaikaa ei ole erikseen määritelty Sisältö aktivoidaan 14 vuorokauden kuluttua tilauksesta ja käyttöoikeus on voimassa 6 kuukautta aktivoinnista.

17. Käyttäjän luoma sisältö

Käyttäjät voivat Palvelun käyttämisen yhteydessä luoda, tallentaa, ladata ja julkaista Palvelussa Käyttäjän itse luomaa sisältöä. Käyttäjän luomaa sisältöä ovat esimerkiksi tehtävien suoritukset, Käyttäjän kommentit ja profiilikuvat.

Käyttäjä vastaa siitä, että hänen luomansa sisältö ei ole lain tai hyvän tavan vastaista. Käyttäjän tulee huolehtia siitä, että hänellä on julkaisemaansa sisältöön kaikki tarvittavat oikeudet ja luvat sen julkaisemiseen Palvelussa.

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa käyttäjän luomasta sisällöstä. Palveluntarjoajalla on ilmoituskanava, jossa käyttäjät voivat ilmiantaa loukkaavaa sisältöä. Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa tai olla julkaisematta Käyttäjän luomaa sisältöä. Käyttäjä voi riitauttaa päätöksen, jolla Palveluntarjoaja on poistanut sisällön.

Käyttäjä omistaa tuottamaansa sisältöön tekijänoikeudet. Käyttäjä myöntää Palveluntarjoajalle ei-yksinomaisen vastikkeettoman maailmanlaajuisen käyttöoikeuden käyttää muuttumattomana ja muunneltuna Käyttäjän luomaa sisältöä Palvelussa. Mikäli Käyttäjä julkaisee Palvelussa sisältöä, Käyttäjä myöntää samalla Palveluntarjoajalle ei-yksinomaisen vastikkeettoman maailmanlaajuisen käyttöoikeuden julkaista sisältö Palvelussa.

Palveluntarjoajalla on oikeus käyttää Käyttäjän luomaa sisältöä tietosuojaselosteessa kuvattuihin käyttötarkoituksiin. Käyttäjällä on sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaiset oikeudet Käyttäjän luomaan sisältöön.

18. Palvelun toimivuus ja Sisällön päivitykset

Palveluntarjoaja huolehtii Palvelun teknisestä toimivuudesta ja pyrkii tarjoamaan Palvelun Käyttäjän käyttöön näiden Käyttöehtojen mukaisesti.

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa ja päivittää yksipuolisesti Sisältöä sopimuksen aikana myös muilta osin kuin se on välttämätöntä digitaalisen sisällön tai palvelun säilyttämiseksi virheettömänä, jos tutkimustieto tai oikeuslähteet päivittyvät, Sisältöä täydennetään lisätiedoilla, Sisältöä muutetaan helpommin omaksuttavampaan muotoon tai koulutuksen kohteessa on tapahtunut muutoksia. Sisällön yksipuolisista muutoksista ilmoitetaan Käyttäjälle. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa Palvelun toiminnallisuuksia, ulkoasua ja teknologioita siten, että toiminnallisuudet ovat tuotetiedoissa annettujen tietojen mukaisia.

Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta ilmoittaa Käyttäjälle päivitysten saatavilla olosta Palveluun, eikä päivityksiä toimiteta erikseen Käyttäjälle.

Vastaamme digitaalisten sisältöjen ja palveluiden lakisääteisestä virhevastuusta kuluttajasopimuksissa. Palveluntarjoaja ei takaa Sisällön jatkuvaa saatavuutta tai Palvelun ja Sisällön virheettömyyttä, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

Kuluttaja-asiakkaat voivat tehdä virheilmoituksen aina kahden kuukauden sisällä virheen havaitsemisesta. Suosittelemme tekemään virheilmoituksen kuitenkin mahdollisimman pian asian käsittelyn helpottamiseksi.

19. Tietosuoja

Palveluntarjoaja huolehtii omien käytäntöjensä mukaisesti, että Palvelu on suojattu tietoturvauhkilta. Tietojen käsittelystä ja Käyttäjän oikeuksista omiin tietoihinsa kerrotaan tarkemmin tietosuojaselosteessa. Palveluntarjoaja ei pysty takamaan, että Palvelu olisi kaikissa olosuhteissa suojassa tietoturvauhkilta. Palveluntarjoaja on kuitenkin pyrkinyt minimoimaan tietojen keräämistä siten, ettei Palveluun olisi tallennettu erityisen arkaluontoista tai kallisarvoisia tietoja.

20. Oikeudet Palveluun ja Sisältöön

Kaikki omistus- ja immateriaalioikeudet Palveluun ja Sisältöön kuuluvat Palveluntarjoajalle tai sen lisenssinantajina oleville kolmansille osapuolille. Käyttäjä saa Palveluun ja Sisältöön vain näiden käyttöehtojen mukaiset oikeudet.

Palveluntarjoaja valvoo Sisältönsä oikeuksia aktiivisesti, ja kohdistaa tarvittaessa oikeudellisia toimenpiteitä ja korvausvaatimuksia oikeudenloukkaajia vastaan erityisesti silloin, kun loukkauksilla tavoitellaan taloudellista hyötyä. Käyttäjä on vastuussa, ettei Palvelusta hänen lataamaansa Sisältöä levitetä edelleen.

21. Sopimuksen siirtäminen

Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää tätä sopimusta toiselle henkilölle. Ennen käyttöoikeuden aktivointia Käyttäjä voi siirtää tilaamansa lisenssit toiselle Käyttäjälle ottamalla yhteyttä Palveluntarjoajaan. Sopimuksen voi tehdä yritys- ja ammattiosaamista kehittävien koulutusten osalta oikeushenkilön nimiin, mutta lisenssit ovat aina henkilökohtaisia. Käyttäjän on aina hyväksyttävä nämä käyttöehdot ennen Palvelun käyttöä.

Palveluntarjoaja voi siirtää sopimuksen sekä omat oikeutensa ja velvoitteensa lain suomissa rajoissa vapaasti kolmannelle taholle.

22. Korvausvelvollisuus ja vastuunrajoitukset

Käyttäjällä on oikeus vaatia korvausta virheen aiheuttamasta välittömästä vahingosta kuluttajansuojalain vahingonkorvaussäännösten mukaisesti. Käyttäjällä on oikeus saada korvausta virheen aiheuttamista välillisistä vahingoista ja menetyksistä vain, mikäli virhe on johtunut Palveluntarjoajan puolella olevasta tahallisuudesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

Muulla kuin kuluttaja-asiakkaalla on oikeus vaatia korvausta virheen aiheuttamasta välittömästä vahingosta silloin, kun virhe on johtunut Palveluntarjoajan puolella olevasta tahallisuudesta tai törkeästä huolimattomuudesta. Palveluntarjoajan vastuu rajoittuu lisenssistä tai palvelusta maksettuun hintaan.

Käyttäjän tulee aina toimia siten, etteivät virheen aiheuttamat vahingot hänen toimiensa tai laiminlyöntiensä seurauksena aiheettomasti lisäänny.

Sisältö toimitetaan oppimateriaaliksi sellaisena kuin se on, eikä Sisältö muodosta oikeudellisia neuvoja. Mahdolliset virheet Sisällössä oikaistaan tuomalla virheet esiin.

23. Ylivoimainen este

Osapuolet vapautuvat velvoitteistaan ja velvollisuudestaan maksaa korvausta, jos sopimusvelvoitteiden rikkominen tai niiden täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä.

Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan sellainen sopimuksen täyttämisen estävä ja sopimuksen syntymisen jälkeen sattunut epätavallinen ja asiaan vaikuttava tapahtuma, joka on sopimuspuolista riippumaton, ja jonka vaikutuksia ei voida kohtuudella välttää tai voittaa.

Ylivoimaisena esteenä voidaan pitää esimerkiksi sotaa, kapinaa, takavarikko yleiseen tarpeeseen, vastuukouluttajan sairastumista, energiajakelun keskeytystä, tulipaloa, pandemiaa, luonnonmullistusta, lakkoa, tietoliikenteenkatkosta, viranomaisen päätöstä, vakavaa liikennehäiriötä tai muuta vaikutuksiltaan vastaavaa ja epätavallista sopijapuolista riippumatonta syytä.

Osapuolen on ilmoitettava toiselle osapuolelle viipymättä ylivoimaisesta esteestä ja sen lakkaamisesta. Mikäli sopimusvelvoitteiden täyttäminen viivästyy ylivoimaisesta esteestä, niin sopimusvelvoitteen täyttämisaikaa jatketaan niin paljon kuin kaikki tapaukseen vaikuttavat olosuhteet huomioon ottaen on pidettävä kohtuullisena.

24. Erimielisyyksien ratkaisu

Tähän sopimukseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan.

Käyttäjä voi toimittaa vapaamuotoisen reklamaation Palveluntarjoajan asiakaspalveluun kirjallisesti postitse tai sähköpostilla.

Kuluttaja-asiakas voi saattaa kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet maksuttomaan kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn. Käsittely ei edellytä asiamiehen käyttöä, joten asiamiehen käyttämisestä aiheutuvia kuluja ei korvata. Kuluttajariitalautakunnan yhteystiedot: www.kuluttajariita.fi.

Kuluttaja-asiakkaan tulee ottaa yhteyttä ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan maksuttomaan kuluttajaneuvontaan. Kuluttajaneuvonnan yhteystiedot: www.kuluttajaneuvonta.fi.

Kuluttaja-asiakas voi käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (ODR-foorumi). Riidanratkaisufoorumi: https://ec.europa.eu/odr

Ilmoita ODR-forumiin Palveluntarjoajan sähköpostiosoite, joka on mainittu tässä sopimuksessa.

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tätä sopimusta koskeva riita-asia hänen asuinpaikkansa tai Palveluntarjoajan kotipaikan käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Jollei kuluttaja-asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, asia käsitellään Palveluntarjoajan kotipaikan käräjäoikeudessa. Muiden kuin kuluttaja-asiakkaiden osalta asia käsitellään Palveluntarjoajan kotipaikan käräjäoikeudessa.

25. Käyttöehtojen muutokset

Palveluntarjoaja voi muuttaa näitä ehtoja ilmoittamalla muutoksista Palvelussa. Muutokset eivät vaikuta ilman Käyttäjän hyväksyntää määräaikaisiin tilauksiin niiden voimassaoloaikana. Muilta osin muutettuja ehtoja sovelletaan myös ennen niiden voimaantuloa tehtyihin sopimuksiin.

Näitä ehtoja sovelletaan 14.02.2024 jälkeen tehtyihin sopimuksiin.

26. Palveluntarjoaja

Lekantti Oy

Postiosoite: PL 214, 00101 Helsinki

lekantti@lekantti.fi

0400864825

Lekantti Oy on merkitty PRH:n kaupparekisteriin y-tunnuksella 3108056-8.

ALV-numero on FI31080568.


Vanhat ehdot: Voimassa 13.2.2024 asti.

Päivitetty: Maksunvälittäjän yhteystietoja ja maksutapatietoja (kohta 4), käyttöehtojen muutospäivä (kohta 25) sekä Palveluntarjoajan postiosoite (kohta 26).

Vanhat ehdot: Voimassa 18.11.2023 asti.

Visma Pay

Tervetuloa Lähtölaukaus-kurssille ja oikikseen hakijoiden sisäpiiriin!

Tarjoamme sinulle Lähtölaukaus-kurssin maksutta. Lisäksi saat oikikseen hakijoiden sisäpiiriin kuuluvaa tietoa sekä oppimiseen, juridiikkaan ja oikeustieteelliseen hakemiseen liittyvien kurssien ja palveluiden mainontaa.

Osallistuminen

Kurssi on toteutetut niin, että saat sähköpostiisi linkin kurssisisältöön. Kurssille osallistuminen ei edellytä käyttäjätunnusta. Sinun tulee antaa osallistumista varten sähköpostiosoitteesi ja etunimesi. Mikäli annetuissa tiedoissa on virheitä, niin osallistumisoikeus evätään.

Kurssin sisältö

Lähtölaukaus-kurssi kostuu lyhyistä ja ytimekkäistä videoista, tehtäväesimerkeistä ja erilaisista ohjeistuksista. Luennot ovat miniluentoja.

Kurssi kostuu seuraavista miniluennoista:

  1. Johdanto 
  2. Lukutekniikka 
  3. Vastaustekniikka
  4. Fiksumpi tapa treenata 

+ Esimerkkitehtävä 

Perusosioiden lisäksi kurssiin voi kuulua lisäaineistoa.

Sisällön laatu ja muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä sisältöön muutoksia ja päivityksiä sisällön laadun parantamiseksi, juridisten seikkojen takia tai uuden tiedon päivittämiseksi. Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta toimittaa päivityksistä sisältöön.

Palveluntarjoajalla on lakisääteinen virhevastuu palvelun toiminnasta.

Digitaalisen sisällön käyttäminen

Sisällön käyttäminen edellyttää kolmannen osapuolen markkinointi- ja tilastoevästeiden hyväksymistä. Sisältö on käytettävissä yleisimmillä päivitetyillä selaimilla mobiililaitteilla ja tietokoneilla.

Sisältö on käytettävissä vähintään 14 päivän ajan kurssin alkamisesta.

Osallistumisen ja suostumuksen peruutus

Voit koska tahansa poistua sähköpostilistalta sähköpostin alaosasta löytyvän linkin kautta. Jos poistut listalta, sinun tulee pidättäytyä käyttämästä digitaalista sisältöä tai palvelua ja saattamasta sitä kolmansien osapuolten saataville.

Tekijänoikeuksien kunnioittaminen

Saat ei-yksinomaisen määräaikaisen käyttöoikeuden sisältöön yksityistä käyttöä varten.

Kurssin sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla. Sinulla ei ole oikeutta kopioida tai levittää suojattua sisältöä ilman erillistä lupaa. Sisältö on suojattu teknisellä suojauksella. Tekijänoikeuksien rikkomisesta seuraa automaattisesti korvausvelvollisuus.

Yksityisyytesi kunnioittaminen

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisissa käyttötarkoituksissa. Sinulla on tietosuojaselosteessa ilmenevät oikeudet henkilötietoihisi.

Palveluntarjoaja

Lekantti Oy
PL 214, 00101 Helsinki Finland
lekantti@lekantti.fi
0400 864 825
Y-tunnus: 3108056-8

Päivitetty 14.02.2024