Oikeustieteelliseen valmistava kurssi – Oikistreeni

 • Vastaustekniikka: 
  • Vastaustekniikkaluennot
 • Lukutekniikka:
  • Lukutekniikkaluennot
 • Harjoitustehtävät
  • 20 aineistopohjaista harjoitustehtävää (oikeustapauksia, monivalintoja ja esseetehtäviä)
 • Digitaalinen tuote
Alin hinta edeltävien 30 päivän aikana 154,00  sis. alv 24 %.
(9 tuotearviota)

154,00  sis. alv 24 %

Tulossa myyntiin

 • Opi sisäistämään valintakoekirjallisuus nopeammin juristin niksein. Lue tehokkaasti heti ensimmäisestä päivästä lähtien
 • Opi kirjoittamaan pisteitä tuottavia vastauksia ja kahlaamaan nopeasti läpi aineistoja.
 • Opi oikeustieteessä esiintyviä logiikan sääntöjä sekä täsmällisyyden merkityksen. Logiikan hallitseminen auttaa sinua pärjäämään päättelyä vaativissa monivalinnoissa.
 • Kehitä koetaktiikkaasi.
 • Opi oikeustieteen kirjoitussäännöt jo ennen vuosien opiskelua oikeustieteellisessä.

Kaiken kattava valmistava verkkokurssi oikeustieteelliseen

Et tarvitse käydä tämän kurssin lisäksi erillisiä vastaustekniikka, lukutekniikka ja aineistotehtävien kursseja. Kurssiin sisältyy kaikki olennainen, jonka tarvitset oikeustieteelliseen valmistautumiseen ennen valintakoekirjojen ilmestymistä.

Oikistreenin avulla treenaat itsellesi etumatkaa oikeustieteen valintakokeeseen ja oikeustieteellisessä opiskeluun.

Suunniteltu alusta lähtien 100 %:sti verkkokurssiksi

Kurssin kaikki materiaali ja sisältö on suunniteltu verkkokurssia varten. Kyseessä ei ole hätäisesti verkkoon siirretty massaluentokurssi.

Saat pääsyoikeuden kurssille seuraavaan oikeustieteellisen valintakokeeseen asti. Saat pääsyoikeuden Valmennusryhmään 2022 valintakoekirjojen ilmestymistä edeltävään päivään asti 20.4.2022.

Kurssilla julkaistaan luentoja ja tehtäviä viikottain. Yhteensä saat yli 20 aineistopohjaista harjoitustehtävää.

Tervetuloa Lähtölaukaus-kurssille ja oikikseen hakijoiden sisäpiiriin!

Tarjoamme sinulle Lähtölaukaus-kurssin maksutta. Lisäksi saat oikikseen hakijoiden sisäpiiriin kuuluvaa tietoa sekä oppimiseen, juridiikkaan ja oikeustieteelliseen hakemiseen liittyvien kurssien ja palveluiden mainontaa.

Osallistuminen

Kurssi on toteutetut niin, että saat sähköpostiisi luennon sisällön yhteenvedon ja linkin kurssisisältöön. Kurssille osallistuminen ei edellytä käyttäjätunnusta. Sinun tulee antaa osallistumista varten sähköpostiosoitteesi ja etunimesi. Mikäli annetuissa tiedoissa on virheitä, niin osallistumisoikeus evätään.

Kuulut ilmoittautumisesta alkaen oikikseen hakijoiden sisäpiiriin.

Kurssin sisältö

Lähtölaukaus-kurssi kostuu lyhyistä ja ytimekkäistä videoista, tehtäväesimerkeistä ja erilaisista ohjeistuksista. Luennot ovat miniluentoja.

Kurssi alkaa 7.1.2023, jolloin toimitamme ensimmäisen johdantovideon. Jos ilmoittaudut vasta tämän jälkeen Lähtölaukaus-kurssille, saat ensimmäisen videon noin vuorokauden kuluttua ja seuraavat miniluennot 14 päivän sisällä liittymisestä.

Kurssi kostuu seuraavista miniluennoista:

 1. Johdanto (julkaistaan 7.1.2023)
 2. Lukutekniikka (julkaistaan 11.1.2023)
 3. Vastaustekniikka (julkaistaan 16.1.2023)
 4. Fiksumpi tapa treenata (julkaistaan 20.1.2023)

Esimerkkitehtävä toimitetaan vastaustekniikkaa käsittelevän videon yhteydessä. Perusosioiden lisäksi kurssiin voi kuulua lisäaineistoa.

Sisällön laatu ja muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä sisältöön muutoksia ja päivityksiä sisällön laadun parantamiseksi, juridisten seikkojen takia tai uuden tiedon päivittämiseksi. Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta toimittaa päivityksistä sisältöön.

Palveluntarjoajalla on lakisääteinen virhevastuu palvelun toiminnasta.

Digitaalisen sisällön käyttäminen

Sisällön käyttäminen edellyttää kolmannen osapuolen markkinointi- ja tilastoevästeiden hyväksymistä. Sisältö on käytettävissä yleisimmillä päivitetyillä selaimilla mobiililaitteilla ja tietokoneilla.

Sisältö on käytettävissä vähintään 14 päivän ajan kurssin alkamisesta.

Osallistumisen ja suostumuksen peruutus

Voit koska tahansa poistua sähköpostilistalta sähköpostin alaosasta löytyvän linkin kautta. Jos poistut listalta, sinun tulee pidättäytyä käyttämästä digitaalista sisältöä tai palvelua ja saattamasta sitä kolmansien osapuolten saataville.

Tekijänoikeuksien kunnioittaminen

Saat ei-yksinomaisen määräaikaisen käyttöoikeuden sisältöön yksityistä käyttöä varten.

Kurssin sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla. Sinulla ei ole oikeutta kopioida tai levittää suojattua sisältöä ilman erillistä lupaa. Sisältö on suojattu teknisellä suojauksella. Tekijänoikeuksien rikkomisesta seuraa automaattisesti korvausvelvollisuus.

Yksityisyytesi kunnioittaminen

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisissa käyttötarkoituksissa. Sinulla on tietosuojaselosteessa ilmenevät oikeudet henkilötietoihisi.

Palveluntarjoaja

Lekantti Oy
Eteläesplanadi 2
00130 Helsinki Finland
[email protected]
0400 864 825
Y-tunnus: 3108056-8

Päivitetty 1.11.2022