Oikistreeni Harjoituskoe

  • Harjoituskoe 8 tehtävää
  • Mallivastaukset ja pisteytysohje
  • Kokeeseen on varattava 4 tuntia

  • Saatavilla: 10.5.2024
  • Henkilökohtainen lisenssi 31.5.2014 asti

29,95  sis. alv 24 %

-
+

Harjoittele koetilannetta harjoituskokeella

Harjoituskoe sisältää valintakokeen tapaan kaksi osiota. Ensimmäinen osio sisältää monivalinnat ja toinen kirjalliset tehtävät. Osa tehtävistä perustuu aineistoon, mutta suurimmalta osin tehtävät perustuvat valintakoekirjoihin. Tehtäviä yhdessä kokeessa on 8.

Harjoituskoe eroaa harjoitustehtävistä siinä, että harjoituskokeessa harjoitellaan myös koetilannetta, jossa tehtäviä täytyy tehdä rajoitetussa ajassa. Harjoituskokeessa huomaa myös, kuinka pistevähennykset vaikuttavat kokonaistulokseen.

Harjoituskokeen tulos ei suoraan kerro valintakokeen tulosta. Hyvä harjoituskoe korreloi kuitenkin valintakoetuloksen kanssa tilastollisesti.

Harjoituskoe
8 tehtävää
✓ Enimmäispisteet 80 pistettä
✓ Pisteytysohje ja mallivastaus
✓ Sisältää: 1 kpl aineistomonivalinta ja 3 muuta monivalintaa sekä 4 kirjoihin perustuvaa kirjallista tehtävää.
✓ Suoritusaika 4 tuntia itsenäisesti valintakokeessa hyväksyttävällä tietokoneella.
✓ Saatavilla: 10.5.2024.
✓ Itsearviointi
✓ Laitteistovaatimukset: tietokone nykyaikaisella selaimella (evästeet ja javascript hyväksyttynä), PDF-lukija

Tervetuloa Lähtölaukaus-kurssille ja oikikseen hakijoiden sisäpiiriin!

Tarjoamme sinulle Lähtölaukaus-kurssin maksutta. Lisäksi saat oikikseen hakijoiden sisäpiiriin kuuluvaa tietoa sekä oppimiseen, juridiikkaan ja oikeustieteelliseen hakemiseen liittyvien kurssien ja palveluiden mainontaa.

Osallistuminen

Kurssi on toteutetut niin, että saat sähköpostiisi linkin kurssisisältöön. Kurssille osallistuminen ei edellytä käyttäjätunnusta. Sinun tulee antaa osallistumista varten sähköpostiosoitteesi ja etunimesi. Mikäli annetuissa tiedoissa on virheitä, niin osallistumisoikeus evätään.

Kurssin sisältö

Lähtölaukaus-kurssi kostuu lyhyistä ja ytimekkäistä videoista, tehtäväesimerkeistä ja erilaisista ohjeistuksista. Luennot ovat miniluentoja.

Kurssi kostuu seuraavista miniluennoista:

  1. Johdanto 
  2. Lukutekniikka 
  3. Vastaustekniikka
  4. Fiksumpi tapa treenata 

+ Esimerkkitehtävä 

Perusosioiden lisäksi kurssiin voi kuulua lisäaineistoa.

Sisällön laatu ja muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä sisältöön muutoksia ja päivityksiä sisällön laadun parantamiseksi, juridisten seikkojen takia tai uuden tiedon päivittämiseksi. Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta toimittaa päivityksistä sisältöön.

Palveluntarjoajalla on lakisääteinen virhevastuu palvelun toiminnasta.

Digitaalisen sisällön käyttäminen

Sisällön käyttäminen edellyttää kolmannen osapuolen markkinointi- ja tilastoevästeiden hyväksymistä. Sisältö on käytettävissä yleisimmillä päivitetyillä selaimilla mobiililaitteilla ja tietokoneilla.

Sisältö on käytettävissä vähintään 14 päivän ajan kurssin alkamisesta.

Osallistumisen ja suostumuksen peruutus

Voit koska tahansa poistua sähköpostilistalta sähköpostin alaosasta löytyvän linkin kautta. Jos poistut listalta, sinun tulee pidättäytyä käyttämästä digitaalista sisältöä tai palvelua ja saattamasta sitä kolmansien osapuolten saataville.

Tekijänoikeuksien kunnioittaminen

Saat ei-yksinomaisen määräaikaisen käyttöoikeuden sisältöön yksityistä käyttöä varten.

Kurssin sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla. Sinulla ei ole oikeutta kopioida tai levittää suojattua sisältöä ilman erillistä lupaa. Sisältö on suojattu teknisellä suojauksella. Tekijänoikeuksien rikkomisesta seuraa automaattisesti korvausvelvollisuus.

Yksityisyytesi kunnioittaminen

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisissa käyttötarkoituksissa. Sinulla on tietosuojaselosteessa ilmenevät oikeudet henkilötietoihisi.

Palveluntarjoaja

Lekantti Oy
PL 214, 00101 Helsinki Finland
lekantti@lekantti.fi
0400 864 825
Y-tunnus: 3108056-8

Päivitetty 14.02.2024