Oikistreeni Lukusuunnitelma

  • Lukusuunnitelmapohja
  • Opiskelun jaksottaminen luento

  • 6 kuukauden henkilökohtainen lisenssi
  • Ladattava pohja lukusuunnitelmaksi sekä katseltava videoluento.
  • Vuoden 2023 valintakokeisiin suunniteltu pohja
  • Opettajana kokenut pääsykoevalmentaja Niko Puranen (OTM)

9,95  sis. alv 24 %

Varasto loppu

Kuinka laadit lukusuunnitelman oikeustieteellisen valintakokeisiin opiskelua varten?

Oikeustieteelliseen valintakokeeseen on valmistauduttava järjestelmällisesti ja kurinalaisesti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että yli 10 tuntiset lukupäivät tuottaisivat parhaan tuloksen. Opiskelun määrällä on taso, jonka jälkeen lisätunnit eivät enää edesauta oppimista vaan usein päinvastoin.

Lukusuunnitelmapohja (Excel-pohja)

Lukusuunnitelmapohja on aikataulutettu suunnitelma, jota seuraamalla ehdit lukea riittävästi valintakokeisiin vain 29 päivässä. Lukusuunnitelma perustuu 6–8 tunnin aktiiviseen lukemiseen päivässä sekä taukojen pitämiseen lukujaksojen välissä. Mallissa on jätetty vapaapäiviä noin kerran viikkoon. Pohjaa voi muokata omiin tarpeisiin sopivan.

Opiskelun jaksottaminen -luento (47.48 min + 3.45 min)

Opiskelussa on tärkeää päästä hyvään lukemisen rytmiin. Tämän luennon jälkeen ymmärrät, miten opiskelu kannattaa jaksottaa osiin ja miten parannat mahdollisuuksiasi keskittyä opiskeluun.

Tervetuloa Lähtölaukaus-kurssille ja oikikseen hakijoiden sisäpiiriin!

Tarjoamme sinulle Lähtölaukaus-kurssin maksutta. Lisäksi saat oikikseen hakijoiden sisäpiiriin kuuluvaa tietoa sekä oppimiseen, juridiikkaan ja oikeustieteelliseen hakemiseen liittyvien kurssien ja palveluiden mainontaa.

Osallistuminen

Kurssi on toteutetut niin, että saat sähköpostiisi linkin kurssisisältöön. Kurssille osallistuminen ei edellytä käyttäjätunnusta. Sinun tulee antaa osallistumista varten sähköpostiosoitteesi ja etunimesi. Mikäli annetuissa tiedoissa on virheitä, niin osallistumisoikeus evätään.

Kurssin sisältö

Lähtölaukaus-kurssi kostuu lyhyistä ja ytimekkäistä videoista, tehtäväesimerkeistä ja erilaisista ohjeistuksista. Luennot ovat miniluentoja.

Kurssi kostuu seuraavista miniluennoista:

  1. Johdanto 
  2. Lukutekniikka 
  3. Vastaustekniikka
  4. Fiksumpi tapa treenata 

+ Esimerkkitehtävä 

Perusosioiden lisäksi kurssiin voi kuulua lisäaineistoa.

Sisällön laatu ja muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä sisältöön muutoksia ja päivityksiä sisällön laadun parantamiseksi, juridisten seikkojen takia tai uuden tiedon päivittämiseksi. Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta toimittaa päivityksistä sisältöön.

Palveluntarjoajalla on lakisääteinen virhevastuu palvelun toiminnasta.

Digitaalisen sisällön käyttäminen

Sisällön käyttäminen edellyttää kolmannen osapuolen markkinointi- ja tilastoevästeiden hyväksymistä. Sisältö on käytettävissä yleisimmillä päivitetyillä selaimilla mobiililaitteilla ja tietokoneilla.

Sisältö on käytettävissä vähintään 14 päivän ajan kurssin alkamisesta.

Osallistumisen ja suostumuksen peruutus

Voit koska tahansa poistua sähköpostilistalta sähköpostin alaosasta löytyvän linkin kautta. Jos poistut listalta, sinun tulee pidättäytyä käyttämästä digitaalista sisältöä tai palvelua ja saattamasta sitä kolmansien osapuolten saataville.

Tekijänoikeuksien kunnioittaminen

Saat ei-yksinomaisen määräaikaisen käyttöoikeuden sisältöön yksityistä käyttöä varten.

Kurssin sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla. Sinulla ei ole oikeutta kopioida tai levittää suojattua sisältöä ilman erillistä lupaa. Sisältö on suojattu teknisellä suojauksella. Tekijänoikeuksien rikkomisesta seuraa automaattisesti korvausvelvollisuus.

Yksityisyytesi kunnioittaminen

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisissa käyttötarkoituksissa. Sinulla on tietosuojaselosteessa ilmenevät oikeudet henkilötietoihisi.

Palveluntarjoaja

Lekantti Oy
PL 214, 00101 Helsinki Finland
lekantti@lekantti.fi
0400 864 825
Y-tunnus: 3108056-8

Päivitetty 14.02.2024