Oikistreeni Tekstin avaukset

 • Tekstin avaukset kaikista vuoden 2023 valintakoekirjoista
 • Vaikeasti hahmotettavien asioiden opettaminen ytimekkäillä videoilla
 • Sisältää kaavioita ja muuta havainnollistamista

 • Käyttöoikeus 25.5.2023 saakka
 • Laatijoina joukko kokeneita juristeja

199,95  sis. alv 24 %

Varasto loppu

Valintakoekirjojen opetus tekstin avauksilla

Valintakoekirjojen tekstin avaukset tarjoavat sinulle työkalun, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin valintakoekirjojen sisällön.

Aiempien vuosien hakijat ovat kuvailleet tekstin avauksia ajatusten luennaksi ja niiden synnyttävän déjà-vu-kokemuksen. Kyse ei ole siis mistä tahansa nopeasti kyhätystä tiivistelmästä. Oikeastaan tekstin avaukset eroavat tyypillisistä tiivistelmistä monin tavoin.

Tekstin avaukset tukevat olennaisten asioiden erottamista valintakoekirjallisuudesta, koska olennaiset asiat värikoodataan. Lisäksi tekstin avauksissa tuodaan esiin asioiden väliset yhteydet sekä asiat, joita ei pidä sekoittaa toisiinsa.

Näiden lisäksi tekstin olennaiset asiat systematisoidaan uudelleen asiakokonaisuuksittain ja vaikeiden kohtien merkitys tulkitaan auki, jotta ymmärrät, mitä olennaisilla asioilla tarkoitetaan. Tätä ymmärrystä tukee myös käytännön esimerkit.

Tekstin avaukset on suunniteltu nimenomaisesta itsenäisen tiedon rakentamisen prosessin tueksi.

Tekstin avausten hyödyt

 • Sisäistät valintakoekirjojen tekstin nopeammin.
 • Ymmärrät tekstistä asioita ja yhteyksiä, jotka menevät helposti ohi.
 • Erotat olennaiset asiat, jolloin voit keskittyä niiden opetteluun.
 • Tekstin avausten tuella pystyt tekemään itsellesi muistikortteja olennaisista kohdista kertauksen tueksi. Muistikorttien itse tekeminen on hyvää tekstin prosessointia, jonka takia kukaan ei tee tässä valmennuksessa puolestasi muistikortteja.

 

Tekstin avaukset
Avaa kaikkien valintakoekirjojen tekstin merkityssisällön
✓ Värikoodatut ja korostetut olennaiset kohdat
✓ Systematisoitu asiakokonaisuuksien mukaan
✓ Selitetty vaikeat käsitteet ja teoriat
✓ Helposti seikoitettavissa olevat asiat merkitty
✓ Yhteen liittyvissä kokonaisuuksissa viittaukset
✓ Käytännön esimerkkejä
✓ Ilmestyy vaiheittain: 28.4.–12.5.2023, jonka jälkeen ilmestyy vielä täydennyksiä opetuksen edetessä.
✓ Julkaistaan verkkoalustalla. Ei ladattavaa versiota. Toimii yleisimmällä selaimilla tietokoneella, tabletilla ja mobiilissa.

Selitysvideot

Tässä valmennuksessa käytetään videoita opetuksessa vaikeasti hahmotettavien kokonaisuuksien osalta, jolloin video voi tukea kokonaisuuden hahmottamista. Videot ovat tarkoituksella ytimekkäitä noin 3–20 minuutin pituisia. Lyhyet muutaman minuutin videot täydentävät kirjallisia tekstin avauksia sellaisissa kohdissa, joiden ymmärtämistä video voi tukea.

Kokemuksemme mukaan perusasioiden selittäminen luentomuodossa hidastaa täsmällisen osaamisen saavuttamista.

Selitysvideot
✓ Useita noin 3–20 minuutin opetusvideoita
✓ Havainnollistetut selitykset
✓ Aiheena valintakoekirjojen haastavat kokonaisuudet
✓ Julkaistaan verkkoalustalla 5.5.2023–24.5.2023

Tervetuloa Lähtölaukaus-kurssille ja oikikseen hakijoiden sisäpiiriin!

Tarjoamme sinulle Lähtölaukaus-kurssin maksutta. Lisäksi saat oikikseen hakijoiden sisäpiiriin kuuluvaa tietoa sekä oppimiseen, juridiikkaan ja oikeustieteelliseen hakemiseen liittyvien kurssien ja palveluiden mainontaa.

Osallistuminen

Kurssi on toteutetut niin, että saat sähköpostiisi luennon sisällön yhteenvedon ja linkin kurssisisältöön. Kurssille osallistuminen ei edellytä käyttäjätunnusta. Sinun tulee antaa osallistumista varten sähköpostiosoitteesi ja etunimesi. Mikäli annetuissa tiedoissa on virheitä, niin osallistumisoikeus evätään.

Kuulut ilmoittautumisesta alkaen oikikseen hakijoiden sisäpiiriin.

Kurssin sisältö

Lähtölaukaus-kurssi kostuu lyhyistä ja ytimekkäistä videoista, tehtäväesimerkeistä ja erilaisista ohjeistuksista. Luennot ovat miniluentoja.

Kurssi alkaa 7.1.2023, jolloin toimitamme ensimmäisen johdantovideon. Jos ilmoittaudut vasta tämän jälkeen Lähtölaukaus-kurssille, saat ensimmäisen videon noin vuorokauden kuluttua ja seuraavat miniluennot 14 päivän sisällä liittymisestä.

Kurssi kostuu seuraavista miniluennoista:

 1. Johdanto (julkaistaan 7.1.2023)
 2. Lukutekniikka (julkaistaan 11.1.2023)
 3. Vastaustekniikka (julkaistaan 16.1.2023)
 4. Fiksumpi tapa treenata (julkaistaan 20.1.2023)

Esimerkkitehtävä toimitetaan vastaustekniikkaa käsittelevän videon yhteydessä. Perusosioiden lisäksi kurssiin voi kuulua lisäaineistoa.

Sisällön laatu ja muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä sisältöön muutoksia ja päivityksiä sisällön laadun parantamiseksi, juridisten seikkojen takia tai uuden tiedon päivittämiseksi. Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta toimittaa päivityksistä sisältöön.

Palveluntarjoajalla on lakisääteinen virhevastuu palvelun toiminnasta.

Digitaalisen sisällön käyttäminen

Sisällön käyttäminen edellyttää kolmannen osapuolen markkinointi- ja tilastoevästeiden hyväksymistä. Sisältö on käytettävissä yleisimmillä päivitetyillä selaimilla mobiililaitteilla ja tietokoneilla.

Sisältö on käytettävissä vähintään 14 päivän ajan kurssin alkamisesta.

Osallistumisen ja suostumuksen peruutus

Voit koska tahansa poistua sähköpostilistalta sähköpostin alaosasta löytyvän linkin kautta. Jos poistut listalta, sinun tulee pidättäytyä käyttämästä digitaalista sisältöä tai palvelua ja saattamasta sitä kolmansien osapuolten saataville.

Tekijänoikeuksien kunnioittaminen

Saat ei-yksinomaisen määräaikaisen käyttöoikeuden sisältöön yksityistä käyttöä varten.

Kurssin sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla. Sinulla ei ole oikeutta kopioida tai levittää suojattua sisältöä ilman erillistä lupaa. Sisältö on suojattu teknisellä suojauksella. Tekijänoikeuksien rikkomisesta seuraa automaattisesti korvausvelvollisuus.

Yksityisyytesi kunnioittaminen

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisissa käyttötarkoituksissa. Sinulla on tietosuojaselosteessa ilmenevät oikeudet henkilötietoihisi.

Palveluntarjoaja

Lekantti Oy
Eteläesplanadi 2
00130 Helsinki Finland
lekantti@lekantti.fi
0400 864 825
Y-tunnus: 3108056-8

Päivitetty 1.11.2022