Oikistreeni Valmennusryhmä 2023

  • Esitä kurssialustalta löytyvässä keskusteluryhmässä kysymyksiä valintakoekirjoista, tehtävistä tai muusta oikeustieteelliseen hakemiseen liittyvistä aiheista.
  • Saa muiden kurssilaisten ja valmentajien vastauksia kysymyksiisi.

  • Pääsy valmennusryhmään 25.5.2023 asti.
  • Voit aktivoida pääsyoikeuden heti tilauksen jälkeen.
  • Henkilökohtainen pääsyoikeus.

199,95  sis. alv 24 %

Varasto loppu

Yhteisöllistä tukea valintakokeeseen valmistautumiseen

Kysymällä voit oppia nopeammin, joten mahdollisuus saada luotettavia vastauksia kysymyksiin koko kevään 2023 ajan kannattaa hyödyntää.

Valmennusryhmästä saat niin vertaistukea kuin valmentajan antamaa tukea valmistautumiseen. Valmennusryhmä on se paikka, josta voit kysyä apua hankalaan tehtävään tai epäselvään kohtaan valintakoekirjassa.

Valmennusryhmästä pääset myös lukemaan muiden esittämiä kysymyksiä ja niihin annettuja vastauksia. Vastaukset ovat luotettavia, koska juristi toimii ryhmässä faktantarkistajana.

Keskusteluryhmässä on aktiivista sillä 95 prosenttiin kysymyksistä vastataan 24 tunnin sisällä.

Voit esiintyä ryhmässä omalla nimimerkilläsi.

Tervetuloa Lähtölaukaus-kurssille ja oikikseen hakijoiden sisäpiiriin!

Tarjoamme sinulle Lähtölaukaus-kurssin maksutta. Lisäksi saat oikikseen hakijoiden sisäpiiriin kuuluvaa tietoa sekä oppimiseen, juridiikkaan ja oikeustieteelliseen hakemiseen liittyvien kurssien ja palveluiden mainontaa.

Osallistuminen

Kurssi on toteutetut niin, että saat sähköpostiisi linkin kurssisisältöön. Kurssille osallistuminen ei edellytä käyttäjätunnusta. Sinun tulee antaa osallistumista varten sähköpostiosoitteesi ja etunimesi. Mikäli annetuissa tiedoissa on virheitä, niin osallistumisoikeus evätään.

Kurssin sisältö

Lähtölaukaus-kurssi kostuu lyhyistä ja ytimekkäistä videoista, tehtäväesimerkeistä ja erilaisista ohjeistuksista. Luennot ovat miniluentoja.

Kurssi kostuu seuraavista miniluennoista:

  1. Johdanto 
  2. Lukutekniikka 
  3. Vastaustekniikka
  4. Fiksumpi tapa treenata 

+ Esimerkkitehtävä 

Perusosioiden lisäksi kurssiin voi kuulua lisäaineistoa.

Sisällön laatu ja muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä sisältöön muutoksia ja päivityksiä sisällön laadun parantamiseksi, juridisten seikkojen takia tai uuden tiedon päivittämiseksi. Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta toimittaa päivityksistä sisältöön.

Palveluntarjoajalla on lakisääteinen virhevastuu palvelun toiminnasta.

Digitaalisen sisällön käyttäminen

Sisällön käyttäminen edellyttää kolmannen osapuolen markkinointi- ja tilastoevästeiden hyväksymistä. Sisältö on käytettävissä yleisimmillä päivitetyillä selaimilla mobiililaitteilla ja tietokoneilla.

Sisältö on käytettävissä vähintään 14 päivän ajan kurssin alkamisesta.

Osallistumisen ja suostumuksen peruutus

Voit koska tahansa poistua sähköpostilistalta sähköpostin alaosasta löytyvän linkin kautta. Jos poistut listalta, sinun tulee pidättäytyä käyttämästä digitaalista sisältöä tai palvelua ja saattamasta sitä kolmansien osapuolten saataville.

Tekijänoikeuksien kunnioittaminen

Saat ei-yksinomaisen määräaikaisen käyttöoikeuden sisältöön yksityistä käyttöä varten.

Kurssin sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla. Sinulla ei ole oikeutta kopioida tai levittää suojattua sisältöä ilman erillistä lupaa. Sisältö on suojattu teknisellä suojauksella. Tekijänoikeuksien rikkomisesta seuraa automaattisesti korvausvelvollisuus.

Yksityisyytesi kunnioittaminen

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisissa käyttötarkoituksissa. Sinulla on tietosuojaselosteessa ilmenevät oikeudet henkilötietoihisi.

Palveluntarjoaja

Lekantti Oy
PL 214, 00101 Helsinki Finland
lekantti@lekantti.fi
0400 864 825
Y-tunnus: 3108056-8

Päivitetty 14.02.2024