Oikeustiede

valmennuskurssi 2024

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
Valmennuskurssi oikeustiede
Valmennuskurssi oikeustiede

1. Opi fiksumpi tapa treenata

Keskittyminen 20 %:iin asioista tuottaa 80 %:ia tuloksista. Kun opit keskittymään olennaiseen, voit saavuttaa parempia oppimistuloksia.

2. Treenaa suunnitelmallisesti

Tavoitteellinen harjoittelu valmistaa sinut valintakokeeseen. Kokeen vaatimustaso ei pääse yllättämään, kun olet treenannut suunnitelmallisesti.

3. Pääse sisään oikikseen

Kaikki tähtää siihen, että pääset sisään oikeustieteelliseen vuonna 2023. Mitä sitoutuneempi olet tähän tavoitteeseen, sitä varmemmin pääset sisälle.

Oikistreeni = Fiksumpi tapa treenata itsensä oikikseen

Oikistreeni on valmennuskurssi, joka opettaa sinut noudattamaan treenausmenetelmää, jolla tulet saavuttamaan täsmällisen osaaminen valintakokeessa.

Tutustu fiksumpaan tapaan treenata oikeustiedettä ilmaiseksi

Oikistreeni Lähtölaukaus on tiivis verkkokurssi, joka johdattelee sinut treenaamaan oikeustiedettä fiksummin. Opit kurssilla, miksi tietoa ei kannata vain kaataa päähän. Kurssilla käydään lisäksi läpi vastaustekniikan ja Taltiointiratas-treenausmenetelmän alkeet.

Valmennustarjonta

Oikistreeni 2024 valmennuskurssi koostuu kolmesta osasta. Valmennuksen tavoite on valmistautua oikeustieteelliseen pääsykokeeseen hyvin ennakolta, jotta voit käyttää varsinaisen lukuajan valintakoekirjallisuuden tehokkaaseen lukemiseen. 

Oikistreeni Hakuopas 2023

Hakuopas kokoaa yhteen yleistä tietoa oikeustieteelliseen hakemisesta. Pääset tutustumaan hakijatilastoihin, hakukohteisiin ja koevaatimuksiin oppaasta.

Oikistreeni Lähtölaukaus

Oikistreeni Lähtölaukaus on 14 päivän verkkokurssi, joka johdattelee sinut treenaamaan oikeustiedettä fiksummin. Opit kurssilla, miksi tietoa ei kannata vain kaataa päähän. Kurssilla käydään lisäksi läpi vastaustekniikan ja Taltiointiratas-treenausmenetelmän alkeet.

Oikistreeni Lukutekniikka

Tämän kurssin tarjoaman menetelmän avulla voit oppia oikeustieteellisen valintakoekirjat 30 päivässä riittävän täsmällisesti. Kurssin aikana opit menetelmän, jolla pystyt oppimaan vaikeaselkoista oikeustieteellistä tekstiä nopeasti.

Oikistreeni Vastaustekniikka

Opi, kuinka vastaat täsmällisesti oikeustieteen valintakokeen tehtäviin. Kurssin avulla opit strategiat, joilla voit saada erinomaiset pisteet valintakokeessa.

Oikistreeni Aineisto

Treenaa vastaustekniikkasi huippuvireeseen jo ennen valintakoekirjojen julkaisua. Kurssilla opit myös oikeustieteen perusteita, käsitteistöä ja keskeisempiä teorioita. Aineistotehtäviä on yhteensä 18+ kappaletta.

Oikistreeni Lukusuunnitelma 2023

Laadi toimiva lukusuunnitelma valmiin pohjan avulla. Lukusuunnitelmasta on kaksi erilaista versiota. Toinen tähtää kuuden ja toinen seitsemän tunnin tehokkaisiin lukupäiviin.

Oikistreeni Tekstin avaukset 2023

Erota olennaiset asiat tekstistä. Valintakoekirjat kokonaisuudessaan avaavat juristin laatimat tekstin avaukset helpottavat valintakoekirjojen ymmärtämistä. Ytimekkäät videot auttavat hahmottamaan vaikeasta aukenevia kohtia.

Oikistreeni Lakikoonnokset 2023

Valintakoekirjojen säännökset tiivistettynä taulukoksi. Näihin lakikoonnoksiin on koottu myös keskeisimmät piilotetut säännökset, joita on vaikea tunnistaa tekstin seasta.

Oikistreeni Harjoituskoe 2024

Harjoituskoe muistuttaa vuoden 2023 valintakoetta, mutta se perustuu vuoden 2024 valintakoekirjoihin. Kokeessa on yhteensä 8 tehtävää. Kustakin kirjasta on sekä kirjallinen tehtävä että monivalintatehtävä. Näitä tehtäviä täydentää aineistotehtävät.

Oikistreeni Harjoituskoe 2023

Harjoituskoe muistuttaa vuoden 2022 valintakoetta, mutta se perustuu vuoden 2023 valintakoekirjoihin. Kokeessa on yhteensä 8 tehtävää. Kustakin kirjasta on sekä kirjallinen tehtävä että monivalintatehtävä. Näitä tehtäviä täydentää aineistotehtävät.

Oikistreeni Loppukoe 2023

Loppukoe muistuttaa vuoden 2022 valintakoetta, mutta se perustuu vuoden 2023 valintakoekirjoihin. Kokeessa on yhteensä 8 tehtävää. Kustakin kirjasta on sekä kirjallinen tehtävä että monivalintatehtävä. Näitä tehtäviä täydentää aineistotehtävät.

Oikistreeni Harjoitustehtävät 2023

Harjoitustehtävät sisältävät erilaisia monivalintoja, oikeustapauksia sekä esseitä vuoden 2023 valintakoekirjoista. Tehtävään vastaamisen jälkeen pääset näkemään mallivastauksen ja pisteytysohjeet.

Oikistreeni Kokeen tarkistus

Henkilökohtainen palaute harjoituskokeesta. Tarkistuksen jälkeen ymmärrät, mistä sait pisteitä ja mitä vastauksestasi puuttui. Henkilökohtainen palaute auttaa sinua kehittymään koetilanteessa vastaamisessa.

Oikistreeni Vastaustekniikkapalaute

Juristin antama palaute yhdestä kirjallisesta harjoitustehtävästä. Saat tehtävän takaisin pisteytettynä. Henkilökohtainen palaute auttaa sinua kehittämään vastaustekniikkaasi.

Oikistreeni Valmennusryhmä 2023

Valmennusryhmästä saat tukea valmistautumiseen, tehtävien tekemiseen ja valintakoekirjojen vaikeiden asioiden ymmärtämiseen.

Oikistreeni Juristimentori*

Ole henkilökohtaisesti yhteydessä valmentajaasi, kun kohtaat haasteita. Saat vastauksia kysymyksiisi yksityisviesteillä.

Yksityisopetus

Yhden tunnin yksityisopetus Zoomissa valitsemastasi aiheesta. Opetuksesta vastaa valintakoekirjoihin perehtynyt juristi.

Treenipaketit oikikseen

Säästä ostamalla treenipaketti, jolloin saat enemmän tukea valmistautumiseen kohtuulliseen hintaan.

Oikistreeni Mentoritreeni

Lukutekniikka + Vastaustekniikka + Aineisto + Lukusuunnitelma + Tekstin avaukset + Lakikoonnokset + Harjoituskoe + Loppukoe + Harjoitustehtävät + Henkilökohtainen palaute kokeesta X 2 + Vastaustekniikkapalaute X 4 + Valmennusryhmä + Juristimentori + 4 tuntia yksityisopetusta.

Oikistreeni Supertreeni

Lukutekniikka + Vastaustekniikka + Aineisto + Lukusuunnitelma + Tekstin avaukset + Lakikoonnokset + Harjoituskoe + Loppukoe + Harjoitustehtävät + Henkilökohtainen palaute kokeesta X 2 + Vastaustekniikkapalaute + Valmennusryhmä + Juristimentori.

Oikistreeni Perustreeni

Lukutekniikka + Vastaustekniikka + Aineisto + Lukusuunnitelma + Tekstin avaukset + Lakikoonnokset + Harjoituskoe + Harjoitustehtävät + Valmennusryhmä

Mentoritreeni

1997 €

Supertreeni

739 €

Perustreeni

469,60 €

Soveltuu ensikertalaiselle

Soveltuu useampaa kertaa hakeneelle

Pääsy valmennusryhmään ja mahdollisuus esittää kysymyksiä valmennusryhmässä

Mahdollisuus olla yhteydessä juristimentoriin yksityisviesteillä

Kohtuullisen käytön periaate

Kohtuullisen käytön periaate

+ 39 € / viesti

Henkilökohtaista palautetta kokeista

2 koearviointia

2 koearviointia

+ 75 € / koearviointi

Yksityisopetustunteja

4 tuntia

+ 365,80 € / tunti

+ 365,80 € / tunti

Mahdollisuus olla henkilökohtaisesti yhteydessä puhelimitse juristimentoriin

Kohtuullisen käytön periaate

+ 59,95 € / 15 min

+ 59,95 € / 15 min

Vastaustekniikasta palautetta

4 palautetta

1 palaute

+ 50 € / palaute

4.6/5

Kurssipalautteen keskiarvo yli 4,5/5,0 tähteä

Kurssipalautteen keskiarvo on ollut vuosia erittäin korkea, vaikka palautetta ei ole kysytty vain sisäänpäässeiltä. Pääset tutustumaan onnistumistarinoihin Oikistreeni Lähtölaukaus kirjekurssilla.

Kuluttajansuojalain 2 luvun 8 e §:n mukainen tiedonanto kuluttaja-arvosteluista: Kurssiarvostelujen aitous on varmistettu niin, että vain kurssin käyneet ovat voineet antaa arvion. Arvostelua varten on täytynyt kirjautua  käyttäjätilille. Palaute on anonymisoitu ennen julkaisua.

Paras kokonaisarvosana, 2022

5/5
Hyvää uutta tapaa palastella vaikeita asioita. Erityisesti pidin esimerkeistä ja rakenteiden tekemisestä.

Heikoin kokonaisarvosana, 2022

4/5

Koin, että kurssi oli hyödyllinen ensimmäistä kertaa oikikseen hakevalle. Pääsee suoraan asioiden opetteluun. Jos en pääse tänä vuonna oikikseen, niin tulen ensi vuonna tälle kurssille. En jaksaisi kuunnella monen tunnin luentoja monta kertaa viikossa, mutta onneksi tämä kurssi ei sisältänyt semmoista.

Paras kokonaisarvosana, 2021

5/5

Kurssi oli ehdottomasti erittäin hyödyllinen! Tehtävät olivat mielenkiintoisia ja haastoivat ajattelemaan ja huomioimaan pääsykoekirjoista sellaisiakin asioita ja näkökulmia, joita ei olisi ehkä muuten hoksannut ajatella. Kurssi soveltuu hyvin hakijalle, joka haluaa pelkä lukemisen lisäksi päästä testaamaan osaamistaan erilaisilla tehtävillä ja harjoittelemaan vastaustekniikkaa. Tehtävät toimivat sekä kertauksena kirjoista sekä vastausteknisinä harjoituksina. Itse sain kurssista lisää motivaatiota lukemiseen. Lisäksi koin hyödylliseksi kysymysten esittämisen mahdollisuuden sekä kirjoista tehdyt avaustekstit, jotka myös auttoivat paljon pääsykoekirjojen hahmottamisvaiheessa.

Heikoin kokonaisarvosana, 2021

4/5

Kurssi oli hyödyllinen. Etenkin tehtävät olivat hyviä kerratessa ja niiden tarkastaminen itse oli opettavaista.

Paras kokonaisarvosana, 2020

5/5

Todella laadukas kurssi, jota on mukautettu vallitsevan tilanteen vuoksi muuttuneihin olosuhteisiin. Kurssi tarjosi kaiken minkä lupasi, ja paljon enemmän. Kysymyksiin on saanut nopeasti kattavat vastaukset. Oppimista on tukenut laajat tekstin avaukset sekä monet harjoitustehtävät. Suosittelen kurssia ehdottomasti oikeustieteelliseen pyrkiville!

Heikoin kokonaisarvosana, 2020

4/5

Laadukas kurssi itsenäisen opiskelun tueksi. Kurssilla jaetut laajat ja täsmälliset tekstin avaukset jokaisesta valintakoekirjasta auttoivat hahmottamaan vaikeita kohtia ja ymmärtämään yhteyksiä eri asioiden välillä. Laaja tehtäväpankki kertaamisen ja oppimisen tukena oli korvaamaton. Iso peukku myös ennen valintakoekirjojen julkaisua jaetulle materiaalille mm. vastaustekniikasta, tehtävätyypeistä ja ajanhallinnasta. Kaiken kaikkiaan materiaalit olivat laadukkaita ja kysymyksiin sai vastauksen nopeasti. Suosittelen kurssia niille, jotka oppivat parhaiten itse tekemällä, mutta jotka kaipaavat taustavaikuttajaa, johon voi tukeutua tarvittaessa ja siinä määrin kuin itselle tuntuu oikealta.

Tervetuloa Lähtölaukaus-kurssille ja oikikseen hakijoiden sisäpiiriin!

Tarjoamme sinulle Lähtölaukaus-kurssin maksutta. Lisäksi saat oikikseen hakijoiden sisäpiiriin kuuluvaa tietoa sekä oppimiseen, juridiikkaan ja oikeustieteelliseen hakemiseen liittyvien kurssien ja palveluiden mainontaa.

Osallistuminen

Kurssi on toteutetut niin, että saat sähköpostiisi linkin kurssisisältöön. Kurssille osallistuminen ei edellytä käyttäjätunnusta. Sinun tulee antaa osallistumista varten sähköpostiosoitteesi ja etunimesi. Mikäli annetuissa tiedoissa on virheitä, niin osallistumisoikeus evätään.

Kurssin sisältö

Lähtölaukaus-kurssi kostuu lyhyistä ja ytimekkäistä videoista, tehtäväesimerkeistä ja erilaisista ohjeistuksista. Luennot ovat miniluentoja.

Kurssi kostuu seuraavista miniluennoista:

  1. Johdanto 
  2. Lukutekniikka 
  3. Vastaustekniikka
  4. Fiksumpi tapa treenata 

+ Esimerkkitehtävä 

Perusosioiden lisäksi kurssiin voi kuulua lisäaineistoa.

Sisällön laatu ja muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä sisältöön muutoksia ja päivityksiä sisällön laadun parantamiseksi, juridisten seikkojen takia tai uuden tiedon päivittämiseksi. Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta toimittaa päivityksistä sisältöön.

Palveluntarjoajalla on lakisääteinen virhevastuu palvelun toiminnasta.

Digitaalisen sisällön käyttäminen

Sisällön käyttäminen edellyttää kolmannen osapuolen markkinointi- ja tilastoevästeiden hyväksymistä. Sisältö on käytettävissä yleisimmillä päivitetyillä selaimilla mobiililaitteilla ja tietokoneilla.

Sisältö on käytettävissä vähintään 14 päivän ajan kurssin alkamisesta.

Osallistumisen ja suostumuksen peruutus

Voit koska tahansa poistua sähköpostilistalta sähköpostin alaosasta löytyvän linkin kautta. Jos poistut listalta, sinun tulee pidättäytyä käyttämästä digitaalista sisältöä tai palvelua ja saattamasta sitä kolmansien osapuolten saataville.

Tekijänoikeuksien kunnioittaminen

Saat ei-yksinomaisen määräaikaisen käyttöoikeuden sisältöön yksityistä käyttöä varten.

Kurssin sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla. Sinulla ei ole oikeutta kopioida tai levittää suojattua sisältöä ilman erillistä lupaa. Sisältö on suojattu teknisellä suojauksella. Tekijänoikeuksien rikkomisesta seuraa automaattisesti korvausvelvollisuus.

Yksityisyytesi kunnioittaminen

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisissa käyttötarkoituksissa. Sinulla on tietosuojaselosteessa ilmenevät oikeudet henkilötietoihisi.

Palveluntarjoaja

Lekantti Oy
PL 214, 00101 Helsinki Finland
lekantti@lekantti.fi
0400 864 825
Y-tunnus: 3108056-8

Päivitetty 14.02.2024